Pump System реши да зарадва своите клиенти с подаръци при покупката на определени продукти.

КАМПАНИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА на 1 Декември 2018 ГОДИНА.

Кампанията е налична само онлайн и е обвързана с покупка.

Промоционалната кампания Комплексни решения за Вашият дом и градина и тази година включва изключително практични и универсални комплекти във всяко направление – водоснабдяване, аварийни ВиК системи, поливане и напояване, отводняване, сондажни решения и др. Тази година добавихме няколко нови и бюджетни решения, които бяха изключително търсени през миналогодишния летен сезон.

Но освен ежегодната кампания, Пъмп Систем реши да зарадва своите клиенти с още една промоция, която ще се проведе само онлайн на уебсайта на компанията и на фейсбук страницата. Към избрани продукти, нашите клиенти ще поучават практичен подарък като допълнение към продукта, който закупуват. 

В онлайн промоцията са включени сондажните помпи на  SUB TWU 4, към които клиента ще получи като подарък 3 броя сензори за ниво или втора помпа, с която да се прочисти сондажа от първичната вода с примеси

Сондажна помпа Wilo SUB TWU 4 + подарък бибо помпа за прочистване на сондажи

Сондажна помпа Wilo SUB TWU 4 + подарък 3 броя сензори за ниво

Хидрофорите от серията HWJ ще бъдат окомплектовани с подарък филтър + пълнител за пречистване на водата.

Хидрофор Wilo HWJ + подарък филтър и пълнител за пречистване на водата

Самозасмукваща помпа Wilo JET WJ + подарък месингов смукател с филтър и възвратна клапа

Освен тях, в кампанията са включени и най-търсените самозасмукващи помпи Wilo WJ, към които ще получите подарък месингов смукател с филтър.

Подаръците са съобразени с приложението на продуктите, към които са приложени с една единствена цел – ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ  🙂