Условия и начини на доставка и плащания

1. Доставка

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Спиди или Еконт Експрес, според заявеното желание на клиента отразено при направена поръчка в нашия сайт или направена поръчка по телефона, facebook massenger или viber. Когато клиента не е заявил куриерска фирма, Пъмп Систем си запазва правото да изберете такава за извършване на доставката.

2. Срок на доставка

При направена онлайн поръчка, служител от Пъмп Систем ще се свърже с клиента за да го уведомим дали артикула/артикулите са налични и за да получи потвърждение за направената поръчка от клиента. След потвърждение, Пъмп Систем подготвя пратката и заявява избраната куриерска фирма, която да посети офиса на Пъмп Систем и да вземе подготвената пратка/и.

Направените поръчки от Понеделник до Петък до 14:00 часа ще бъдат обработвани в същия ден и заявени за изпращане чрез куриерска фирма.

Направените поръчки от Понеделник до Четвъртък направени след 14:00 ще бъдат обработени в същия ден и заявени за изпращане за следващия ден.

Направените поръчки в Петък след 14:00 часа ще бъдат обработени в същия ден и заявени за изпращане в Понеделник.

Направените поръчки в Събота до 12:00 часа ще бъдат обработени в същия ден и заявени за изпращане в Понеделник.

Направените поръчки в Събота след 12:00 и Неделя през целия ден ще бъдат обработени и заявени за изпращане в Понеделник.

Тези условия важат при нормална стандартна работна седмица според Кодекс на Труда.  За официални празници/неработни дни – Официални празници съгласно чл.154. ал.1 от КТ и Решения на МС за разместване на почивни дни

чл.154. ал.2 (Нова – ДВ, бр. 105 от 2016 г., в сила от 1.01.2017 г.) от КТ Когато официалните празници по ал. 1, с изключение на Великденските празници, съвпадат със събота и/или неделя, първият или първите два работни дни след тях са неприсъствени.

3. Условия за връщане на закупената стока

Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти, те трябва да бъдат със запазен търговски вид. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента. В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с нас за уточнение на последващите процедури. За да се запознаете с пълните условия за връщане на закупена стока до 14 дни, моля печетете точка 15 от нашите Общи Условия

3. Плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

• С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката.

• По банков път.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

Цената на куриерската услуга не е включена в сумата за плащане на избраната стока/стоки и тя се заплаща допълнително към избраната от клиента куриерска фирма.

4.  Рекламация

За пълните условия за Рекламация, моля прочетете точка 14 от нашите Общи Условия