Стани франчайз партньор

Като наш франчайз вие получавате ноу-хау на разработен бизнес модел и работите за своя сметка под марката на Пъмп Систем ООД.
franchaiz

Уникалното в нашата концепция е, че предлагаме на клиентите си качествена цялостна услуга и индивидуални решения! Освен дистрибуцията, ние проектираме, изграждаме и поддържаме помпени, ВиК, отоплителни и поливни инсталации. По този начин клиентите спестяват време и излишни разходи.
Очакваният месечен оборот е между 20 000 и 50 000 лв., което значи, че инвестицията се възвръща до 2 години! Разходите по наем, ремонт и обзавеждане на помещението, първоначално зареждане и софтуерът, с който работи компанията, са за сметка на франчайзоползвателя.

Pump System team

Ако по душа си предприемач, а не кариерист, ако си амбициозен човек с желание за постоянно и динамично развитие – ние сме партньорът, който търсиш!
Закупувайки франчайза на Пъмп Систем, ти получаваш разработено ноу-хау за търговията с помпена техника и услуги във ВиК и ОВК сектора. Това включва обучения – търговски и технически, преференциални цени на предлаганите продукти, рекламни материали и кампании, промотиране и организиране на официалното откриване на новия обект. Както и най-важното – подкрепа през цялото време – ние ще бъдем насреща при всякакви възникнали въпроси!

money-512

Първоначална такса

12 500 лв. без ДДС

Месечна такса

Месечна такса

5% от оборота, но не по-малко от 500 лв. месец, 1% за маркетингов фонд.

ПЪРВИТЕ ДВА МЕСЕЦА НЯМА МЕСЕЧНА ТАКСА

icon-corp-team

Възвръщане на инвестицията

Направената инвестиция от Вас ще възвърнете до 2 години или по-скоро в зависимост от вашата мотивация.

fcon

СРОК НА ДОГОВОРА

Срока при сключване на франчайз сделка е 5 години.

icon-corporate-and-hospitality-sales

Рекламна и маркетингова подкрепа

Позициониране на вашият обект на страницата с контакти в www.pumpsystem.eu.

ПР материал за отварянето на нов обект на началната страница на уебсайта.

Провеждане на информационна кампания, запознаваща клиентите с отварянето на нов обект в съответния град и онлайн пространството.

Официално откриване на обекта.

Периодично списване на статии за бранда в различни онлайн медии.

Рекламни брошури, визитки и торбички.

Рекламна табела.

Участие в промоционални кампании.

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бфеутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec uфеr3r3llamcorper 3e3emattis, pulvinar dapibus leo.