Кампании

Пелетна камина BURNiT COMFORT 4G + подаръци

Подготвяте ли се за зимата?
Писнало ли Ви е от слугуването на печките на дърва? От трудоемкото поддържане на топлината с въглища?
Ние имаме решение на този проблем.

Сега имате невероятната възможност да вземете пелетна камина BURNiT COMFORT 4G с куп подаръци! 

При покупката на пелетна камина BURNiT COMFORT 4G получавате:
– Безжичен стаен термостат с програматор
– Безплатен пуск
– Ваучер за 10% намаление при следваща покупка на продукти от уебсайта, валиден до 31.12.2018г!

Поръчка на камината можете на правите от ТУК

пелетна камина BURNiT COMFORT 4G

пелетна камина BURNiT COMFORT 4G

Защо пелетна камина BURNiT COMFORT 4G

Всички знаем колко трудоемко е поддържането на отоплителна инсталация на дърва или въглища. Навсякъде е мръсно, има трески или пепел. Ако дървата са мокри огънят не иска да върви добре. Да не говорим за робуването и мръсната работа по поддържането на горене, цепене и пренасяне на дърва, саждите от въглищата и отровните газове, които се отделят при изгарянето им.
Ако вече Ви е писнало от всички тези проблеми, сега е момента да действате. Пелетните камини на доказания лидер на пазара BURNiT са надеждни, икономични и с елегантен дизайн, подхождащ на всеки дом.

Освен това, за да инсталирате пелетна камина BURNiT COMFORT 4G в дома си, не е необходимо да го правите в специално обособено за това помещение. Можете да я поставите в дневната или хола, като тя ще стане незаменим аксесоар и ще допринесе към уюта с живия огън, на който можете да се насладите през люка на вратичката.

Освен красиви, пелетните камини BURNiT COMFORT 4G са и по-високоефективни, благодарение на голямата площ на водната риза, с която е обградена горивната камера. Това спомага за по-бързото затопляне на отоплителната инсталация. Има възможност за настройка на различни режими, функционален контролер с ясни и точни програми.

Повече технически данни можете да разгледате ТУК

Защо Ви е необходим безжичен стаен термостат с програматор?

Той се състои от две части, комуникиращи помежду си посредством безжичен сигнал. Едната част на програматора се монтира на камината/котела, а другата се поставя в конкретното помещение, където искате да гоните оптимално добра температура, настроена от Вас. Това може да бъде най-крайната стая в дома Ви, стаята на децата или Вашата спалня – Вие избирате мястото, на което да го поставите. По този начин топлоотдаването на самото отоплително тяло няма да влияе на отчитането на температурата и съответно ще гони реалната зададена от Вас температура там където Вие желаете.

Освен това, той Ви дава възможност да нагласите до 6 различни програми. Тоест, можете да програмирате различни температури за времето, в което Ви няма, когато сте си в къщи,или когато спите. И всичко това става невероятно лесно, благодарение на достъпния потребителски интерфейс, който е създаден специално за лесно и достъпно насторойване от потребителя. Като детска игра!
Благодарение на възможността за настройка на различни програми, безжичния стаен термостат с програматор Ви гарантира икономии на разхода на гориво до 30%!
Можете да видите повече подробности за безжичния стаен термостат с програматор ТУК