Кампании

Пелетна камина BURNiT COMFORT 4G + подаръци

Подготвяте ли се за зимата?
Писнало ли Ви е от слугуването на печките на дърва? От трудоемкото поддържане на топлината с въглища?
Ние имаме решение на този проблем.

Сега имате невероятната възможност да вземете пелетна камина BURNiT COMFORT 4G с куп подаръци! 

При покупката на пелетна камина BURNiT COMFORT 4G получавате:
– Безжичен стаен термостат с програматор
– Безплатен пуск
– Ваучер за 10% намаление при следваща покупка на продукти от уебсайта, валиден до 31.12.2018г!

Поръчка на камината можете на правите в нашия онлайн магазин

Защо пелетна камина BURNiT COMFORT 4G

Всички знаем колко трудоемко е поддържането на отоплителна инсталация на дърва или въглища. Навсякъде е мръсно, има трески или пепел. Ако дървата са мокри огънят не иска да върви добре. Да не говорим за робуването и мръсната работа по поддържането на горене, цепене и пренасяне на дърва, саждите от въглищата и отровните газове, които се отделят при изгарянето им.
Ако вече Ви е писнало от всички тези проблеми, сега е момента да действате. Пелетните камини на доказания лидер на пазара BURNiT са надеждни, икономични и с елегантен дизайн, подхождащ на всеки дом.

Освен това, за да инсталирате пелетна камина BURNiT COMFORT 4G в дома си, не е необходимо да го правите в специално обособено за това помещение. Можете да я поставите в дневната или хола, като тя ще стане незаменим аксесоар и ще допринесе към уюта с живия огън, на който можете да се насладите през люка на вратичката.

Освен красиви, пелетните камини BURNiT COMFORT 4G са и по-високоефективни, благодарение на голямата площ на водната риза, с която е обградена горивната камера. Това спомага за по-бързото затопляне на отоплителната инсталация. Има възможност за настройка на различни режими, функционален контролер с ясни и точни програми.

Защо Ви е необходим безжичен стаен термостат с програматор?

Той се състои от две части, комуникиращи помежду си посредством безжичен сигнал. Едната част на програматора се монтира на камината/котела, а другата се поставя в конкретното помещение, където искате да гоните оптимално добра температура, настроена от Вас. Това може да бъде най-крайната стая в дома Ви, стаята на децата или Вашата спалня – Вие избирате мястото, на което да го поставите. По този начин топлоотдаването на самото отоплително тяло няма да влияе на отчитането на температурата и съответно ще гони реалната зададена от Вас температура там където Вие желаете.

Освен това, той Ви дава възможност да нагласите до 6 различни програми. Тоест, можете да програмирате различни температури за времето, в което Ви няма, когато сте си в къщи,или когато спите. И всичко това става невероятно лесно, благодарение на достъпния потребителски интерфейс, който е създаден специално за лесно и достъпно насторойване от потребителя. Като детска игра!

Благодарение на възможността за настройка на различни програми, безжичния стаен термостат с програматор Ви гарантира икономии на разхода на гориво до 30%!