Новини

Бойлер от Елдом с Wi-Fi управление

Представяме Ви смарт бойлер от последно поколение Елдом Wi-Fi, който освен обем, мощност и минимални енергийни загуби, вече разполага и със собствен интелект при това с 5 годишна гаранция.

Компактният електронен модул, вграден в бойлерите ЕЛДОМ, управлява прецизно работата на водонагревателя и Ви спестява всички ангажименти по осигуряване на икономичен режим на загряване на водата. А това е от съществено значение при използване на все по-скъпата електрическа енергия.
Вграденият софтуер Ви предоставя специален енергоспестяващ алгоритъм, който позволява добавяне на нови и полезни функции, персонифициращи удобствата при използване на бойлера. Сложната програма е разработена от иновативна европейска компания специално за бойлерите ЕЛДОМ. Тя „мисли”, измерва необходимите й данни и взема правилното решение за действие така, че да намали максимално сметките за електроенергия.

  • WiFi  модул :

–    Позволява Wi-Fi управление на всички важни функции на бойлера от всяка точка на света през Вашето мобилно устройство.
–    Дава Ви постоянна и актуална информация за състоянието на вашия бойлер, визуализирайки всички важни параметри измервани от контролерите.