Новини

Пелетни камини BURNiT AMBIENT и BURNiT AMBIENT DUO

Пелетни камини BURNIT AMBIENT и BURNIT AMBIENT DUO


Разгледай всички модели

компактното решение за отопление през сезон 2020/2021

Топловъздушните пелетни камини BURNIT Ambient са удобно решение за отопление на дома и офиса. Моделите са с компактни размери и модерен дизайн, лесни са за монтаж и експлоатация.

Пелетната камина BURNiT Ambient Duo е иновативен продукт, проектиран да отоплява до две помещения чрез генериране на горещ въздух. Освен с вградения вентилатор за отопление на помещението, където е монтирана, камината разполага с допълнителен вентилатор, отвеждащ топлината до съседно помещение посредством въздуховоди.

Външни терморегулатори управляват всеки вентилатор поотделно, за да имате контрол над температурата във всяко помещение.

BURNIT AMBIENT и BURNIT AMBIENT DUO – идеално решение за търговски обект, офис, апартамент или друг тип помещение където няма изградена отоплителна инсталация.

Сухите пелетни камини BURNiT се предлагат в мощностите 8kW, 10kW и 12kW

Допълнително може да се монтира WiFi модул за управление на пелетното съоражение чрез мобилно приложение за Android или iOS.

Заповядайте в нашите магазини в гр. Велико Търново и гр. Бургас, за да разгледате предлаганите модели и да получите професионална консултация или изберете и закупете пелетно съоражение от нашия сайт – www.pumpsystem.eu

КуПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Може да закупите пелетни съоръжения от Пъмп Систем на изплащане чрез банковите институции TBI Bank и UniCredit Bulbank.

12 месеца по

155.87 лв.

BURNiT AMBIENT 8KW

  • Одобрение до 1 минута


КУПИ

12 месеца по

173.60 лв.

BURNiT AMBIENT 10KW

  • Одобрение до 1 минута


КУПИ

12 месеца по

242.67 лв.

BURNiT AMBIENT DUO 12KW

  • Одобрение до 1 минута


КУПИ