Новини

Спести 30% от цената на Бойлер и Соларни Колектори SUNSYSTEM

СПЕСТЕТЕ ПАРИ С BURNiT!

Планирате да обновите отоплението у дома? Сега е най-подходящия момент да го направите!

Изберете пелетна камина или котел от нашата селекция и ние ще ви подарим ВАУЧЕР ЗА 30% ОТСТЪПКА, за да допълните отоплителната си инсталация със серпентинен бойлер или соларни колектори SUNSYSTEM.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ТАЗИ СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ?

Всеки клиент, направил покупка в периода от 30.03.2020г. до 30.05 2020 г. на едно от пелетните изделия BURNiT, изброени по-долу, получава ВАУЧЕР ЗА 30% ОТСТЪПКА, който може да използва в рамките на 3 месеца за покупка на бойлер с една или две серпентин или до два броя соларни колектора SUNSYSTEM по избор от посочената селекция.

С ПОКУПКАТА НА КОИ ПРОДУКТИ ПОЛУЧАВАТЕ ВАУЧЕР?

ВАУЧЕР ЗА 30% ОТСТЪПКА получава всеки клиент, който направи покупка на едно от следните изделия BURNiT и го регистрира в периода на промоцията:

КАК ДА ВЗЕМЕТЕ СВОЯ ВАУЧЕР ЗА 30% ОТСТЪПКА?

За да получи своя ваучер за отстъпка, всеки клиент трябва да се регистрира на имейл igra@burnit.bg като изпрати задължително следните документи:

  1. платежен документ (касов бон, документ за банков превод)
  2. попълнена гаранционна карта с вписан фабричен номер на продукта

Документите могат да бъдат сканирани или снимани, като снимките трябва да са ясни и четливи и да включват целия документ.

След регистрацията, ако всички условия са спазени, клиентът ще получи своя ваучер на имейла, от който е направил регистрацията.

ВАЛИДНОСТ НА ВАУЧЕРА

  • Ваучерът е с валидност 3 месеца от датата на издаване. В случай, че не е използван в посочения срок, той става невалиден.
  • Ваучерът не може да се използва за други продукти, освен посочените в списъка и не може да се обменя за левовата си равностойност.
  • Ваучерът не е поименен и може да бъде подарен и използван от друг човек.
  • Ваучерът важи само за посочените продукти и може да се ползва само в търговския обект, откъдето клиентът е закупил пелетното изделие.
  • За да се ползва отстъпката, при покупка е необходимо да се представи настоящия ваучер в разпечатан или електронен вид в търговския обект. 

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ПРОДУКТ ЗА ВАС?

В нашия сайт ще откриете подробно описание на всеки продукт с марка BURNiT и SUNSYSTEM, включително технически параметри, схеми и цени. Ако все пак се колебаете кой продукт да изберете и имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на националния ни телефон: +359 897 606 236

С регистрацията си, всеки участник декларира, че приема условията на промоцията и дава своето съгласие предоставените от него данни да бъдат обработени за целите на промоцията и получаването на отстъпката.