Новини

Вземи твоя подарък – 80 литров електрически бойлер

Време е за подаръци!

За нас е важно клиентите, които избират марката BURNiT винаги да получават повече! Затова BURNiT са подготвили страхотни подаръци за всички вас! Всеки клиент, закупил пелетна камина BURNiT по избор в периода от 10.05.2019 до 10.07.2019 ще получи НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО чисто нов 80-литров електрически бойлер SUNSYSTEM.

Помислете за следващия отоплителен сезон отрано и оборудвайте дома си с икономична и високоефективна пелетна камина BURNiT, а ние ще се погрижим да осигурим и топлата вода във вашия дом.
BURNiT ще достави вашия подарък безплатно до дома ви – достатъчно е само да ни изпратите на на email: igra@burnit.bg следните данни:

  • снимка на касовата бележка от покупката на камината в посочения срок
  • снимка на серийния номер на изделието
  • вашите имена, телефон и адрес за доставка
  • Всички серии и модели пелетни камини BURNiT можете да разгледате ТУК!

Касови бележки за камини, купени до 10.07.2019г., могат да се регистрират не по-късно от 15.07.2019г. Разпращането на наградите ще стартира след 10.06.2019г. С участието си, всеки участник декларира, че е съгласен предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда.

За повече информация се свържете с нас на посочените телефонни номера в сайта или посетете нашият магазин във Велико Търново![