Поливни Системи

Изградена капкова напоителна система в село Лесичери

Капково напояване в оранжерии и парници!

Парникът и оранжерията са две най-често използвани култивационни съоръжения. В тях независимо от метеорологичните условия се създава благоприятна среда за растеж и развитие на различни видове растения. Това дава възможност и през неблагоприятните сезони да се отглеждат зеленчукови култури, цветя, разсад и др. Това  ни позволява през зимата и през ранна пролет да се осигурят свежи зеленчуци и цветя. Използването на култивационни съоръжения има голямо значение и за ранното получаване на разсад. Така се осигуряват по-ранна продукция и по-продължителен беритбен период. В оранжериите се правят опити, извършва се селекционна работа, насочена към разширяване на разнообразието и повишаване на качеството на зеленчукопроизводството и цветарството.

Ранно узряване на растения в оранжерия се дължи на правилната температура, достатъчно количество светлина и редовно доставяне на нужното количество вода според нуждите им.

Изграждането на напоителна система особенно за големи площи без изградена механизация не е препоръчително. Автоматизираната напоителна система ще Ви спести разходи за труд, време и пари.

Ние от Пъмп Систем Ви предлагаме автоматизирани поливни системи, които ще Ви спестят време за поливане, ще намалят разхода на вода и ще Ви гарантират прецизно поливане, а благодарение на smart програматорите с опция WiFi и Bluetooth свързаност, Вие ще може да следите и управлявате Вашата поливна система от Вашия таблет, компютър или смартфон.

Имаме богат опит в изпълнението на автоматизирани поливни системи на бизнес сгради, обществени паркове, почивни комплекси, стадиони, частни имоти и др.