Стани франчайз партньор

Като наш франчайз вие получавате ноу-хау на разработен бизнес модел и работите за своя сметка под марката на Пъмп Систем.

Уникалното в нашата концепция е, че предлагаме на клиентите си качествена цялостна услуга и индивидуални решения! Освен дистрибуцията, ние проектираме, изграждаме и поддържаме помпени, ВиК, отоплителни и поливни инсталации. По този начин клиентите спестяват време и излишни разходи.
Очакваният месечен оборот е между 20 000 и 50 000 лв., което значи, че инвестицията се възвръща до 2 години! Разходите по наем, ремонт и обзавеждане на помещението, първоначално зареждане и софтуерът, с който работи компанията, са за сметка на франчайзоползвателя.

Ако по душа си предприемач, а не кариерист, ако си амбициозен човек с желание за постоянно и динамично развитие – ние сме партньорът, който търсиш!
Закупувайки франчайза на Пъмп Систем, ти получаваш разработено ноу-хау за търговията с помпена техника и услуги във ВиК и ОВК сектора. Това включва обучения – търговски и технически, преференциални цени на предлаганите продукти, рекламни материали и кампании, промотиране и организиране на официалното откриване на новия обект. Както и най-важното – подкрепа през цялото време – ние ще бъдем насреща при всякакви възникнали въпроси!

Първоначална такса

12 500 лв. без ДДС

Месечна такса

5% от оборота, но не по-малко от 500 лв. месец, 1% за маркетингов фонд.

ПЪРВИТЕ ДВА МЕСЕЦА НЯМА МЕСЕЧНА ТАКСА

Възвръщане на инвестицията

Направената инвестиция от Вас ще възвърнете до 2 години или по-скоро в зависимост от вашата мотивация.

СРОК НА ДОГОВОРА

Срока при сключване на франчайз сделка е 5 години.

Рекламна и маркетингова подкрепа

Позициониране на вашият обект на страницата с контакти в www.pumpsystem.eu.

ПР материал за отварянето на нов обект на началната страница на уебсайта.

Провеждане на информационна кампания, запознаваща клиентите с отварянето на нов обект в съответния град и онлайн пространството.

Официално откриване на обекта.

Периодично списване на статии за бранда в различни онлайн медии.

Рекламни брошури, визитки и торбички.

Рекламна табела.

Участие в промоционални кампании.